Välkommen till Lilla Saga –

leksaksaffären i Lilla Kvarteret, Drömbyn!

 

Butiken, som nu har funnits i drygt 30 år, har hela tiden legat här i stadsdelen Lilla Kvarteret, men flyttat inom området vid ett tillfälle. Under åren som gått sedan vi öppnade har vi fått uppleva hur området har förändrats, från att 1983 vara väldigt nergånget och en lite bortglömd del av Drömbyn, till att idag vara ett populärt besöksmål både för lokalbefolkningen och inresta gäster.

Även butiken Lilla Saga har förändrats genom åren. Butiksytan har växt i storlek, och så även vårt sortiment. Till en början erbjöd vi en originell blandning av kvalitetsleksaker, svenskt konsthantverk och handsydda barnkläder, medan vi idag i princip enbart är inriktade på produkter som vänder sig till barn; leksaker, presenter och barnkammarinredning.

Då som nu har fokus alltid legat på att erbjuda ett annorlunda, noga utvalt sortiment av kvalitetsprodukter, där form och färg går hand i hand med lekglädje och säkerhet.

Företagets grundare är fortfarande aktiv i rörelsen och sätter tillsammans med nästa generation dagligen sin prägel på verksamheten.

Tillsammans med vår trevliga personal och alla härliga kunder fortsätter Lilla Saga resan mot de nästa trettio!

Lilla Saga Om oss